|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 12> |
Korisnik | |
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() |
Super izgledaju nove biljkice! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
![]() |
i ov je spremno čekalo za sadnju , naravno to je bilo u maju , ne sad po ovj vručini
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
i pomočnik .gita
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
Jao pa ja slabo idem na tu temu.Branka ---i šteta da se ne postavi i ovdje-a meni tamo malo neugodno komentirati ipak su to vaši dnevnici
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
perunike,jezero,ma sve ti je
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
uh danas sam jopš malo slikala neke radove , ali staviću ih na moj dnevnik , - hvala za pohvale , sad je sve procvalo pa je još ljepše nego prije , vidit ču imam li negdje sliku sa lopočima , ako ne sutra slikam ovogodišnje
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
![]() |
Milice imaš lipo cviće, sviđa mi se ova kombinacija žuto i šatirano roza sa bilim, ruža mi je prelipa izgleda kao voštana.
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
![]() |
Branka potpisujem Bakine rići "vani, okućnica, jezerce "i svo cviće prekrasno
je tvoje malo carstvo (bome i nije malo). |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
Naravski, kako vrtova ima "stotine" ja gledam one na prvoj strani, eventualno drugoj. A tvoj je sad stigao i pogledala sve od početka. Imaš krasnog bilja u kući, pravi zmski vrt. Ali vani, okućnica!!! |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
Brankica vrt ti je prekrasan . Puno toga imaš u vrteku.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() |
branka sve rascvjetano i radosno- slikaj još molim te
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
![]() |
prelijepo je jako lijepe boje
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() |
Predivno, nisam niikad vidjela lopoč u živo.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
lopoči su u punom cvatu -prekrasni
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() |
predivno i vrt i bazen!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |