|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 12> |
Korisnik | |
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
i pomočnik .gita
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
i ov je spremno čekalo za sadnju , naravno to je bilo u maju , ne sad po ovj vručini
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() |
Super izgledaju nove biljkice! |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
Branka
![]() |
|
![]() |
|
prepelica ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 149 |
![]() |
Samo da se javim. Ako se javim Branki, svi će znati da sam tu, ne zato što Branka voli pričati, nego zato što svi rado svrate u "njeno malo carstvo". Slikao sam neku ludu biljčicu - mini drvce- podsjeća na mini mandarinu, ali nije citrus. Ima sjemenke slične paradajzu i paprici, pa je sigurno neki "solanicae", a plod je sitan kao lješnjak i podsjeća na paradajz. Samo dok se sjetim kako se slike stavljaju, pa me evo opet. Bok svima, Ive ps. Imenjak mi je super na slikama, a Luna ima dva mlada - jučer su progledali
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() |
Jedva čekam da vidim tu neobičnu,ludu biljčicu
|
|
![]() |
|
prepelica ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 149 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
![]() |
To je solanum pseudocapsicum. Drži je u jesen do mraza vani, a onda dalje u prohladnoj prostoriji, jer na hladnom dulje zadržava plodove.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
Ovi predivni cvjetovi narandžasti, crveni i bijeli su...? gerberi? Mene nije sram priznati da sam neznalica.
![]() Branka predivni su, a i ono kao grmić žuto cvijeće i ono bijelo/roza... prekrasno!
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
![]() |
Branka, koliko košta onakva betonska posuda(koju namješta glavni majstor)? Predivna je, a sigurna sam da se nikad ne brineš hoće li je vjetar izvrnuti.
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() |
potpisujem Branku,krasne tegle one betonske
|
|
![]() |
|
![]() |
Hvala Horti. Po latinskom nazivu bi to bila obitelj paradajzić (papričić i patliđančević), a ime: lažna paprika. Ima li kakvo hrvatsko ime?
Bako, što se tiče srama i neznanja, sjetim se svog pokojnog susjeda suca Mateka z Dužice, koji je znao reći: Ivek, Ivek, celi život učiš, a na kraju umreš kak bedak...
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() |
Hrvatsko ime je zimska trešnja, a na otocima je zovu hrvatska suza. Eto!
Branka, gerber mi je najomiljenija biljka u buketima, a nikada je nisam uzgojila. Predivni su!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() |
šetam, šetam i nikako da stignem sve obići...već sam umorna, ali vrijedilo je...sve pohvale....
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
pa tegle nisam kupila , to sam bila jako dobra, pa je moj m dobijo kalup od kuma , i pravili smo ih kao ludi , jer kad je taj kalup stigao , ljudi moji , to je bila takva navala, svi u okolici su baš htjeli iste takve , ali naravno pošto sam ja dobra kuma ,ja sam uspijela dobit kalup i pravili smo ih 3 dana , nisu se pravo ni sušile , aveč su druge rađene , ma to ste trebali vidjetstalno su kumovi rođaci dolazili i prijetili da nesmiju nikud , da su samo oni sad na redu ,, i tako smo nas par obitelji to radili tjedan dana, ali moje su kao što vidite još uvijek kao nove , jer je mm metao željezo unutra , a oni nisu pa su im spucale
![]() ![]() prepelice , ti kao da si u zemlju propao , imaš bebe , a gita se sad treba tjerati ovaj mjesec , , i dok je ne strefi , služi se mojom rukom kad legne u krevet , -ma ludilo |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |