Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Lukovice i gomolji
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Amarilisi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Amarilisi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 85>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Sunburst View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Status: Offline
Bodovi: 69
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sunburst Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 17:19
Imam 3 amarilisa i sva tri su lijepo krenula ali čisto bijeli je u jednom trenu odustao, već je imao pup i iz nekog razloga, pup je otpao. Preostala 2 su bila prekrasna, svaki sa po 4 cvijeta.
http://public.fotki.com/Rene2/kale/dscn2593.html
http://public.fotki.com/Rene2/kale/amarilis.html

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 10:40
smile39smile55
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 00:19
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

beby da li se otvorio crveni-čekamo ga
Evo ga, upssss, evo ihEmbarrassed

...i jedan šareniEmbarrassed

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 10:08
sve ste u pravu.i ja kad ocvatu kažem ma to mi je bez veze,a kad procvatu sve to nadoknade
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 09:57
Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

Originalno poslano od člana bugic bugic napisao:

bebolina, imas pravo to je ljubav. Kad me ukoce leda kad spustam tegle s kata...pitam se sto mi je ovo
trebalo ...ali kad me oduseve svojim cvijetom nitko sretniji od mene
To je kemijaClap

Cure,slažem se s vamaEmbarrassed smile84 smile84smile84
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2012 u 22:01
gledam ga to je drugačiji nekako okruglijih latica,moji su kao oni tvoji prvi.reci imaš li mali amarilis.onaj koji cvijeta kao klivija.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2012 u 17:21

bebolina, imas pravo to je ljubav. Kad me ukoce leda kad spustam tegle s kata...pitam se sto mi je ovo
To je kemijaClap
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2012 u 17:20
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

Počeo jeSmile

...ostali ga stižu

Na vrh
bugic View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2012 u 17:39
Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

Bebolina...bas vam nekad zavidim...mislim vama primorcima...nemorate stalno te tegle nosat iz podruma, pa van, iz vana u potkrovlje......nego sve lijepo ostavljate vani. Najvise vam zavidim na bugenvilijama i amarilisima...koji puno brze rastu i razmnozavaju se nego kod nas kontinentalaca.

Znam, nije vam lako sve unosit unutra, niti na proljeće vraćat van, a i mjesta u kući treba puno.
No, to je ljubav[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley9.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Embarrassed" />

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2012 u 11:51
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2012 u 00:34
Lantana, Bebi, kikach,
predivni su vam amarilisi. Koje boje Tongue Clap.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2012 u 23:24

Bebolina...bas vam nekad zavidim...mislim vama primorcima...nemorate stalno te tegle nosat iz podruma, pa van, iz vana u potkrovlje......nego sve lijepo ostavljate vani. Najvise vam zavidim na bugenvilijama i amarilisima...koji puno brze rastu i razmnozavaju se nego kod nas kontinentalaca.
Znam, nije vam lako sve unosit unutra, niti na proljeće vraćat van, a i mjesta u kući treba puno.
No, to je ljubavEmbarrassed
Na vrh
bugic View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2012 u 22:26
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2012 u 17:48
Moji su u posudama i sada se spremaju procvjetati.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2012 u 16:54
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Lijepi su amarilisi a još ljepše što mogu slobodno rasti vani, u vrtu.....
To je svakako prednostEmbarrassed baš iz tog razloga se lako i brzo množe, dok kad ih se na jesen vadi iz zemlje i sprema na sigurno, ništa od beba lukovica
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2012 u 16:36
Lijepi su amarilisi a još ljepše što mogu slobodno rasti vani, u vrtu.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2012 u 16:32
kikach,bebolina  smile120
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2012 u 15:48
Evo ih danasEmbarrassed

Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2012 u 15:19
ajme kikach...ovaj bijeli
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2012 u 23:16
krasni su vam Clap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 85>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.