Moj kreativni apaurin |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 25> |
Korisnik | |
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala Sara-lipši kompliment mi nisi mogla dat
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
posla sam da uberem ovu ruzu...divno draga
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
![]() |
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
bez riječi
![]() |
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> ovo je stvarno prelijepo
![]() |
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
![]() |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
vlatka- ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
Ajme, ovo je super!!!!!
Ona prva mi je definitivno najbolja, ali to ne znači da mi i ove dvije nisu lijepe. Super, draga ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() i još jedna kutija od dječjih cipela a postala je ovo: ![]() |
|
![]() |
|
Mren-hvala ti puno
![]() Unaprijed se ispričavam adminu jer ovo nije decoupage ( ali se izvrsno nadopunjuje s njim ) |
|
![]() |
|
mren ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
onaj sat na crijepu je preljep....s toliko detalja.....ma savršeno.....
|
|
![]() |
|
mren ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
početnički onestrok!? .....gledam i nevjerujem...pa to je savršeno.....ni malo početnički... već savršeno....oprosti što guram nos al moram pitati...... jel bi nam htjela pokazati tu Božičnu zvijezdu na keramičkim posudama....a kad sam znatiželjna.....a i sviđa mi se taj onestroke jako....
|
|
![]() |
|
Hvala-Mima,Tanja
![]() Tanja-u pravu si! Ovi moji će poludit jer ponovo stvaram zalihe potencijalnih podloga za decoupage,strouk,kombinaciju ovo dvoje,itd.....kažu da mi triba ![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Da se javimo za jedan poklon stroke?!
Strokala bi ti do iduće godine koliko bi bilo kandidata!!! Neću te hvalit, poklanjam ti ![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Svaka čast. Predivno. Ti si prava umjetnica.
|
|
![]() |
|
Jani,Gogs----hvala vam!!!
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Prekrasan rad !!!!!! nemam šta dodati jer bi se možda izgubila u riječima pohvale
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Iako moram priznati da nisam luda za stroukom - ti si ovo odradila savršeno i sviđa mi se jako! Bravo!!! Što li ćeš ti tek raditi kada sve usavršiš........svaka čast
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
Hvala draga moja
![]() |
|
![]() |
|
Lily54 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Zavidim ti na odradjenim radionama ,kod nas nema u BiH tako nesto ja pogotovo nemogu sebi to priuštit jer živim u malom mjestu.Posebno mi ima neku ćar u kombinaciji sa salovetom ,jer onako samo oslikavanje sam gledala ,i nije me se posebno dojmilo ,kao ovo tvoje, to mi je baš,baš super ,sad moraš to stalno moraš kombinirati ,jer zaista mrak je..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |