Galerija bake Tatjane |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 85> |
Korisnik | |
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Za krepatio od smijeha,. pa napiši onda sva tri, još će jedan doći.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
vlatka- ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
Bravo majstorice
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Prvi tanjur i boca su mi predivni
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
Lily54 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Ma svi tanjuri u su predobri ,uzorci su za 5 volim cvjetno ,a tek one ruže moglo bi se reći "bezobrazno crvene"
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
stenik ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
Tatjana gledam vaše radove i jako su lijepi, i ja sam sklonija zamjenskim materijalima gdje god je to moguće jer u mjestu u kom živim nemam nekog velikog izbora (čitaj nikakvog) a ni kućni budžet mi to ne dozvoljava. Na koje ste podloge stavljali reljefe od glet mase (kako se ponaša na staklu, treba li primer staviti prije dletanja). Kada stavljate prajmer na staklo da li ga stavljate prije salvetiranja, pa preko prajmera lijepite salvetu, ili ga posprejate kada salvetu naljepite pa sve presprejate. Dok dođem do kraja sigurno će biti još po koje pitanje, ugodan dan ![]() |
|
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
![]() |
|
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
|
|
![]() |
|
Puno hvala ali i mi stariji imamo svojih grešaka, trebalo je dugo dok sam neke stvari usavršila, a neke nisam ni probala iako to radim 4 godine.
Čuvajte se vi novi, to je najteži zarazni virus, jer jednom kad počnete togovo je. |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Tatjana - super su ti svi radovi
![]() A to što pišeš za ovisnost - živa istina, jednom kada se krene, nema teorije zaustaviti se.....
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Okice su se popravile vidim - počela si opet s krasnim radovima. Bravo za tebe
A što se tiče Jani - pa ta žena nema mjere, radi sve u 16 a da o radovima i ne govorim.. Cure, vidimo se kad okopni |
|
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
Navratite u moju galeriju!
![]() |
|
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Super radovi
![]() ![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...malo sam ti došla pošpijunirati
![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Je to bu poklon mladom za svate.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |