Majin kutak :) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 10> |
Korisnik | |
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jani, sad tek vidim da sam stavila staru sliku, nakon šta sam slikala skužila sam da imam malo krive brojke
![]() Tatjana da svi satovi su na pločama ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lily54 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Satovi su odlićni, nadam se i taćni
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Preslatko - satovi su mi supač, posebno onaj za tetu šivalicu
![]() jedino što si dva puta napisala VII sati - ili se to meni čini?
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
Da, svi satovi su na pločama :)
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
super, to je isto na gram. pločama
|
|
![]() |
|
![]() |
|
thania ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 84 |
super radovi!
![]() |
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
super su medaljoni nekaju klasične slike mrak
![]() |
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Kutiju za ključeve sam nabavila u repromaterijalima,, preslatka je stvarno
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Preslatko i jako, jako uredno
![]() I mene zanima gdje si nabavila ormarić za ključeve
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
predivni radovi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
predvno je sve, naročito kutija sa srčekima
|
|
![]() |
|
vlatka- ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
Sve ti je jako, jako lijepo.......
A tek kutija za ključeve, nešto prelijepo............ Gdje si ju nabavila tako lijepu ? Jer meni treba jedna za moje potrebe. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Maja1985 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 21 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 484 |
satovi su ti odlični,...ma sve je oooodddllliiičččnnnoooo...mrak
|
|
![]() |
|
stenik ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
ma super si, hvala ti
![]() |
|
![]() |
|
hih, nosić mi trenutno para oblake od tih divnih komentara
![]() ali drago mi je da i ja nekome mogu dati savjet ![]() Da, satovi su gramofonske ploče,, prvo sam stavila primer iako si mislim da je nepotreban, onda akrilna boja, salvete ljepila sa običnim ljepilom za salvete, brojevi su isprintani i poslije sam sve par puta prelakirala zaštitnim lakom ![]() E sad mehanizmi,, isto su kupljeni u Repromaterijalima i tražila sam baš određenu veličinu da mi pašu na ploču. Imala sam malih problema s njima jer sam morala stiskat i šarafit da bi mi sjeli na ploču. A u paketu sam dobila kukicu koja ide na mehanizam, samo sam ju morala maaalo svinuti da mi sat ne stoji na koso i to je to ![]() Nadam se da sam napisala sve šta sam trebala, ako ne samo pitaj, ja odgovaram ![]() |
|
![]() |
|
stenik ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
stalno se vraćam na tvoje satove, prelijepi su mi, kako si riješila problem vjšanja, neke kukice ili slično, jer ploča je ravna, mehanizam izbačen van pa kad ga objesiš da onako gadno ne strši.
Još jednom sve pohvale za satove!!!!! |
|
![]() |
|
a satovi, kao si njih radila,ja sam mislila da su na staklu a sad vidim da cure komentiraju da je to LP, pa ne mogu vjerovati! A toliko ploča imam (muž ih ljubomorno čuva, ali ja ću mu rado maznuti koju hehe. Kako ih radiš, kakve satne mehanizme stavljaš jer mi se čnini da ovi satni mehanizmi koji se mogu nabaviti imaju puno dužu osovinu nego što treba za ploču. Ajde malo detaljiziraj
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |