Amarilisi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 85> |
Korisnik | |
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
divno
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
štefica, Mimar Krasni su ! Baš vesele...
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Mihi ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 115 |
krasni su vam amarilisi..jedan ljepši od drugog :)
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Stanje redovno
![]() ![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
štefice krasno
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Belica i Štefica, prelijepi su !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
lijepo
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
prekrasan je
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
o pa taj je stvarno plodan.svaka mu čast
|
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
ovo mu je druga cvatnja ove zime
![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Biti će krasan kad se otvori , to je jedino kaj mi sad cvijeta i veseli me onako za pravo
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
kod mene 10-tak pupova
|
|
|
|
![]() |
|
Mihi ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 115 |
super bude :) meni za sad samo naranđasti potjeral stapku..ostali još miruju :)
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Belice oni novi obavezno uvijek cvjetaju. Ovi naši koje imamo doma ponekad ne cvjetaju i onda se pitamo zašto. Njih očito preko zime treba držati u suhom i mračnom i ne nikako zalijevati. Saditi ih treba u male lončiće, nikako ne u velike. Kad krene pup lagano zalijevati i gnojiti i uskoro eto veselja...To je pravi recept za uspjeh ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
agava1504 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Siječanj 2013 Lokacija: Moslavina Status: Offline Bodovi: 204 |
hvala sunceeee,šta je tu je, ako ne procvijetaju ove godine...ostaju za slijedeću ...a kako kažeš možda još i koji procvijeta..
|
|
![]() |
|
Ja ih nemam puni, samo 2, i iskreno i ne mudrujem puno oko njih. Rozi sam nedavno kupila i taj mi je već cvao, ali sad opet tjera novi cvijetni pup. A crveni je bio u suhoj zemlji u jako hladnom hodniku. On malo kasniza ovim novim, ali i on bi mi sad svakog trena trebao cvijetati, izbacio je čak 2 cvijetne stapke. Negdje sam čitala da ih treba saditi u male cvijetne lončiće , baš kao i kale. A za gnojivo isto i ne mudrujem puno, kupim najobičnije neko za cvijetnice .
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |