Kiki-Moja utjeha |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 100101102103104 112> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Moj uskršnji štand.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
TinnčicaM ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Srpanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 248 |
Prekrasni radovi!
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
predivno, nadam se da si sve prodala!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
stenik ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
prekrasni radovi, nadam se da su svi pomijenili vlasnika
![]() |
|
![]() |
|
thania ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 84 |
prekrasni radovi!
![]() |
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
![]() Ajmeee Kiki, ovo je divno... koliko lijepih radova na jednom mjestu, milina. Da sam ja kupac koji to vidi uživo mislim da bi bila u velikoj muci, što odabrati .. Iako sam pratila sve radove kroz tvoju galeriju, ovako sve na jednom mjestu je posebni gušt... ![]() |
|
![]() |
|
Drage moje cure.Hvala vam.Što se tiče prodaje ne mogu se požaliti.Lani sam imala gubitak jer sam dolazila na štand popodne kad nema ljudi.Ove godine sam primijetila što se proda od 10 da 12 proda se.Popodne nikog.Išla su uglavno jaja i to polagano jer ljudi nemaju novaca.Ostalo slabo jer Uskrs nije blagdan darivanja kao Božić.Bočice opet ništa.Čak se bavim mišlju da sve neučinjene bočice koje sam skupljala zadnjih godina prodam.To može ići jedino osobi koja ima ljetni štand u turističkom mjestu.
|
|
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
vatromet od štanda
![]() ![]() ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Kašeta od starih dasaka koju je moj otac koristio za pribor za čišćenje cipela.Napravljeno užasno na brzinu.Trebala mi je za držanje pisanica na štandu.
PRIJE ![]() POSLIJE ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Inače ove točkice nisu špricanje nego prave rupice od crva.Stavila sam je u frizer da pocrkava sve živo u njoj.
|
|
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
nabrzinu ili ne ovo je super
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Maja1985 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 21 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 484 |
A što reči nego prekrasno...
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
vlatka- ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
Škrinja je predobra, super si ju sredila, a vjerujem da je u živo još ljepša....
![]() Kiara i Sara će sigurno biti oduševljene....
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 100101102103104 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |