Moja mala kolekcija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jako lijep i zanimljiv vrt
![]() Jezero je krasno ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Sabi, dobrodošlica i od mene, ovo što si nam do sada pokazala baš sam uživala, predivno osmišljen vrt za početak, jezerce je prekrasno i već obogačeno sa svim potrebnim biljkama, želim ti strpljenje sa postavljanjem slikica i dugo druženje sa nama. |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Dobro došla,
Sve prikazano ti je preljepo,bravo!
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Drago mi je da si se odlucila pokazati nam svoj vrt. Spremnik za kisnicu ti je super, a ona drvena kucica, cijih je ruku djelo?
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
drago mi je sabi da si krenula s vrtom.nadam se da nećeš ponovo odustati već nas redovito uveseljavati svojim biljkama
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
dobrodošla Sabi, lijepi vrt imaš!
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Sabi ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 96 |
ciglenik na kat?
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Sabi, dobro nam došla
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Dobro nam došla!
Još jedan lijep vrt u kojem ću uživati! Posebno mi je interesantan ciglarnik na kat. ![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Sabi ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 96 |
vodeni svijet krase potenderije,lopoči,cyperus,šaševi,vodoljub... ![]() ![]() ![]() ovo malo jezero služi kao spremnik za kišnicu ![]() i kad wok za ništa više ne služi, može i pod adama ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Dobro došla! Jako lijep vrtek
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Dobro došla Sabi
![]() Lijep ti je vrt s puno zanimljivih biljčica
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
dobrodošlica i od mene,divan ti je vrt a i biljkice,radujem se što si nam se pridružila
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Dobrodošlica i od mene, predivne sličice i s nestrpljenjem čekam još, po ovome vidim da ću imati još jedn vrt za uživanje |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Sabi, dobro došla!
Drago mi je vidjeti još jedan lijepi vrt i krasne biljke. ![]() |
|
![]() |
|
Sabi ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hvala puno, bude još fotkica, samo da ih smanjim
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Dobro nam došla Sabi i dugo se družila sa nama.Slike su ti krasne i želim i dalje uživati u njima.
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepo i ugodno za poćetak
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Sabi,dobro nam došla sa svojim prekrasnim svačim nečim!
![]() Drago mi je da si odlučila svoj komad raja podijeliti s nama.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sabi ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
još malo
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |