Vrt Zelenkine mame |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
Zelenka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 21:57 |
Kao što sam obećala želim podjeliti s vama ljepote vrta moje drage mame!Ona je također veliki zaljubljenik u cvijeće i zaista ulaže puno truda u uređenje svojeg malog raja na zemlji.Prvo ću postaviti prvotne slike tog stvaranja raja sada on izgleda kao iz bajke i ovo što ću sada prikazati nije ni približno lijepo kao ono što danas doista jest ali volim prikazivati same početke stvaranja pa ću tako i u maminom slučaju polako pa sigurno! Pa uživajte!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Zelenka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Prekrasno.raznovrsmo,uredno,u pravu si zaista sam uživala gledajuči ovo krasno cvijeće,sve pohvale tvojoj mami,uh da sam bliže pa da se ogrebem o koji pelcer, pusa za mamu i tebe draga
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Valjda nije prekasno da ti poželim dobrodošlicu na forum Zelenka? Tvoja mama očito ulaže puno rada i ljubavi kako bi vaš dom postao pravi mali raj za sve ukućane!! A ti si izabrala najljepši način da nam ga pokažeš, od samog nastanka! Ne znam pomažeš li joj u tome, ali već tvoje divljenje prema vašem malom raju ukazuje na još jednu zaljubljenicu u cvijeće!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Baš sam uživala gledati slike, u ovo zimsko doba....I ponovit ću isto kao i Misty - ako ti nisam zaželjela dobrodošlicu, sada to činim..
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Hoste,ruže,"kopanja"bergenija,kkatusi,otoci, sve 5.
Bravo!!!!!!!!!! |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja sam se ugrijala u vrtu tvoje mame,vidi se da voli cvijeće i sa puno truda uređuje svoju okućnicu.
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prelijepo je cvijeće u tvoje mame, uživala san!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Hvala cure na dobrodošlici i lijepim komplimentima na račun vrta moje mame! To je vrt u ljeti i tada je prekrasan i uredan jer mu ona stvarno puno polaže ljubavi i brige.Ja joj ne pomažem previše jer imammalo dijete,nezgodno radno vrijeme(radim čitav dan )i još kad sam slobodna imamala am sve dosad dva-tri posla uz redovni posao a imam i sama svoj vrt i gradimo kuću tako da sam razapeta na sve strane iako sam strastveni zaljubljenik u cvijeće i sve vezano za njeg i zaista mi nije problem ništa raditi u vrtu i oko njega!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Vrt je zbilja mali raj
![]() ![]() Doista imaš divan primjer kako urediti svoj vrt!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Zelenka,stvarno sam uzivala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Zelenka, uživala sam!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Da predivne slike, puno zanimljivih detalja
![]() Jedva čekam nove slike ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ovo je vrt u koji ću ja z guštom svraćati i uživati, a vidim i naučiti puno novih ideja.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
vrt tvoje mame je prelijep ruže fenomenalne a vidim i hoste jako lijepo izgledaju njih posebno volim
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bravo za mamin vrt i svakako nam se javljaj s krasnim slikicama!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |