Kiki-Moja utjeha |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 112> |
Korisnik | |
stenik ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Preslatka jajca, Kiki spavaš li ti uopće
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vlatka- ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
Jajčeka su više nego super........
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Pa malo sam zamijenila dan za noć.Ali danas od mene nikakve koristi.Imala sam jedno desetak pisanica u pripremi za dovršavanje i slikanje ali sam ostala cijeli dan bez volje.Jutros sam čula za mene groznu vijest da na sajmu nećemo imati prostoriju za pospremanje noću stvari.Znači ko nema auto nema ni štand.Uzalud mi trud.Sutra provjeravam vijest iz prve ruke,završavam započeto,pospremam nered i prestajem sa radom.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
kiki čestitam na 100tki, jaja su prekrasna, stvarno ti ne fali mašte i talenta
i ne žalosti se za tu (more biti i dez) informaciju, sigurna sam da se i, ako baš bude tako, nešto može iskombinirati |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Hvala natalija.A evo kad sam sve pospremila,usisala,oprala,odžalovala,zbrojila troškove,stigla je vijest da se ne brinemo,da će oni naći neko riješenje makar teško jer je tamo gradilište.Valjda se otvara novi Interšpar.Već je zatvoren Tele2.Sutra nastavljam sa radovima makar teško jer sam predozirana još od Božića.Treba mi poduži odmor od kista,boja i salveta.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
![]() ![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
TinnčicaM ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Srpanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 248 |
Svaka čast, pisanice su
![]() |
|
![]() |
|
thania ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 84 |
jako lijepo
![]() |
|
![]() |
|
vlatka- ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
Jako, jako lijepo......
Ovako gledam tvoje radove ![]() |
|
![]() |
|
Jadan dan odmora od pisanica (makar ih je desetak u pripremi).
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Meštrovice,a šta reć....nego-PREDIVNO
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
![]() jako lijepe pisanice kao uostalom i sve drugo čega se primiš ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Radovi prekrasni, u živo, vjerujte mi, još ljepši! Pozdrav Kiki, tvoja kutijica je našla svoje mjesto u mom domu!
![]() |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
ova smeđa jaja sa smeđom čipkom su mi za 10....ma sve je lipo.....al ta u starinskom štihu
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |