Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 172> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
joj,sta bi sa mojim tanjirima i pepeljaricama,nema ih ni na frisko... ni ovdje.Sta cu sad?
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Makar i bio početak s staklom,napreduješ.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
maredelmare hvala na pohvalama.
Kiko,hvala ti sto si prosetala mojim sokakom,trudim se da mi bude lijep nekad sa vise,nekad sa manje uspjeha.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() nisam puno radila na staklutako da sam sa ovim tanjirima i pepeljaricama htjela malo osvjezit moju galeriju.
|
|
|
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Sara prekrasni tanjuri!
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
evo i mene u tvom lijepo uređenom sokaku
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala vam sto ste me posjetili a moderatorici more i na odgovoru.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Maštovita kombinacija s čipkom.
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
krasni su i tanjuri i pepeljare! A pepeljara se može upotrijebiti, zašto ne, pa nije bojana iznutra! Moje su u funkciji non-stop!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Pohvalila sam te prekjučer . Nestala je sve šta se stavilo 30. i 31. 03.
Morat ćemo ponoviti događaje ova 2 dana. Možda da se javiš moderatoricama , možda one mogu negdje iskopati ova 2 dana ili znaju šta se dešavalo u ova 2 čudna dana.. |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
nažalost moderatorica ne zna di su nestali svi radovi, ni što se uopće dogodilo s forumom. valjda će admin. nešto uspit sredit. ne znam.
predivne radove si napravila
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
jako, jako dobar crno-bijeli svijet!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Moji su favoriti tanjur i pepeljara
![]() ![]() ![]() ![]() Samo ne mogu vidjeti šta je ovo ovalno kraj pepeljatre? ![]() ....a možda sutra kad se naspavam... |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
tVOJIM SOKAKOM RADO PROŠEĆEM,PREKRASNO JE SVE ODREDA!
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
tanjur sam vidjela prije dan-dva ali .........tanjur je odličan,jako mi se sviđa
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() africka ljepotica-dole sam ofarbala bronzanom bojom tako da mi se print s tom bojom jako lijepo stopio.Steta sto se to na slici tako ne vidi.
|
|
|
|
![]() |
|
hvala vam drage moje,joj...sto volim kad prodjete mojim sokakom
![]() |
|
|
|
![]() |
|
drage moje ,hvala na pohvalama,stretna sam radi toga.
mare,ovo ovalno je isto pepeljara.
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |