Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja mala kolekcija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja mala kolekcija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Sabi View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Status: Offline
Bodovi: 96
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sabi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2013 u 18:05

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2013 u 17:57
Sabi fotke su odlične, veličinom, a još bolje sadržajem! Samo tako nastavi!  smile95
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
Sabi View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sabi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2013 u 17:54
ajoj jesu ovo prevelike fotke?
Na vrh
Sabi View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sabi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2013 u 17:52
Pozdrav svim cvjetoljupcima
Toliko sam se našetala po vašim temama, prekrasno uređenim vrtovima i božanstvenom cvijeću da mi se sve vrti u glavi, srećom pa ne moram birati što mi se najviše sviđa. I tako gledajući svu tu ljepotu prirode i svu raznolikost koju imate, pomislim si kak bi to bilo kad bi se svi okupili i svak svoje donio na jednu veliku livadu...ljudi koja bi to bila izložba Heart

Pa eto odlučih i ja staviti koju svoju fotkicu, ma bi ja i prije, ali iskreno toliko sam lijena i netalentirana za skidanje,prebacivanje,smanjivanje fotki da sam stalno to odgađala
E sad, zabavila sam se photobucketom, no nemojte mi zamjeriti ako fotke budu s brda s dola svakakve
Također, ne znam jesam li u dobrom dijelu foruma, pa ako sam krivo vičite 

Ovakva je situacija kod nas.. imamo plac od oko 600m2, pa kad se oduzmu građevine, ne ostaje nam puno prostora, ali ipak trudimo se to što imamo urediti što bolje, kroz godine nakupilo se toga ivragu, ono što je fantastično u ovom hobiju što vrstama biljki nema kraja, uvijek se nađe nešto novo, uvijek se traga za nečim što nedostaje.. 
Naravno kao i svi cvjetoljupci stalno nešto radimo, kombiniramo, dizajniramo i nanašamo tegle s biljem ko mačka mlade, ali što se može to nam pričinjava veliku radost 

[/URL]

[/URL]

[/URL]

[/URL]

[/URL]

[/URL]

[/URL]

[/URL]

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down