Moja mala kolekcija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Korisnik | |
Sabi ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 96 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Sabi fotke su odlične, veličinom, a još bolje sadržajem! Samo tako nastavi!
![]() |
|
![]() |
|
Sabi ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 96 |
ajoj jesu ovo prevelike fotke?
|
|
![]() |
|
Sabi ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pozdrav svim cvjetoljupcima Toliko sam se našetala po vašim temama, prekrasno uređenim vrtovima i božanstvenom cvijeću da mi se sve vrti u glavi, srećom pa ne moram birati što mi se najviše sviđa. I tako gledajući svu tu ljepotu prirode i svu raznolikost koju imate, pomislim si kak bi to bilo kad bi se svi okupili i svak svoje donio na jednu veliku livadu...ljudi koja bi to bila izložba ![]() Pa eto odlučih i ja staviti koju svoju fotkicu, ma bi ja i prije, ali iskreno toliko sam lijena i netalentirana za skidanje,prebacivanje,smanjivanje fotki da sam stalno to odgađala E sad, zabavila sam se photobucketom, no nemojte mi zamjeriti ako fotke budu s brda s dola svakakve Također, ne znam jesam li u dobrom dijelu foruma, pa ako sam krivo vičite Ovakva je situacija kod nas.. imamo plac od oko 600m2, pa kad se oduzmu građevine, ne ostaje nam puno prostora, ali ipak trudimo se to što imamo urediti što bolje, kroz godine nakupilo se toga ivragu, ono što je fantastično u ovom hobiju što vrstama biljki nema kraja, uvijek se nađe nešto novo, uvijek se traga za nečim što nedostaje.. Naravno kao i svi cvjetoljupci stalno nešto radimo, kombiniramo, dizajniramo i nanašamo tegle s biljem ko mačka mlade, ali što se može to nam pričinjava veliku radost ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |