Amarilisi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 85> |
Korisnik | |
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
super...daj na pp mamin mobitel ili telefon...laku noć
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
Nina22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 215 |
Moon baš je lijep.
Kod mene samo jedan procvjetao ove godine.Evo ga u pozi za slikanje... ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Nina22, baš krasno pozira s čak 4 cvijeta
|
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() |
|
silvestra....krasan je
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
milice7, je li procvjetao onaj šatirani?
moon, predivan ti je, dupli!? Nina22, divna narančasta boja ovako u četvercu. Silvestra, predivno. Cure, koliko boja i oblika. Šteta što ne cvjetaju barem dva puta. ![]() |
|
![]() |
|
Nina22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 215 |
moj je morao imati 4 cvijeta,za svaki koji nije procvjetao po jedan
![]() Prekrasni su kad procvatu.U pravu si da je još bar jednom ![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Cure bravo
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
Silvy, kako mislis ne cvjetaju dva puta....moje cvjetaju pocetkom svibnja i pocetkom kolovoza |
|
![]() |
|
samira ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 25 |
ćao dali ti te sjemenke daješ ili kako mogu shvatiti tvoj citat??
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
živiš li blizu Banja luke samira? ...ili možda na relaciji kuda prolazi autobus Šibenik - Banja luka....ili možda dolaziš ti ili iko tvoj na ljetovanje blizu Vodica?
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
tina2515 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 23 Lipanj 2012 Lokacija: Zagreb, Croatia Status: Offline Bodovi: 6 |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
tina krasni su,ali zašto tako leže
|
|
![]() |
|
tina2515 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 23 Lipanj 2012 Lokacija: Zagreb, Croatia Status: Offline Bodovi: 6 |
rano su razvili cvijet i nisam ih mogla staviti van, tako da im stabljika cvijeta nije bila jaka jer je rasla unutra, a cvijetovi su bili veliki
ovo je bio jedini način da se ne sruše :) |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
samo ih dobro zaveži da se ne slome
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
tina2515, dobrodošla među ljubitelje amarilisa
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
meni jučer procvita amarilis....nečuveno....pa ocvali su ima više od 20 dana
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
kažem ja da je ove godine sve čudno.(slikica)?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |